IEDC Global Case Study Competition

Aug 25, 2016, 11:54 AM
Winning team of the second IEDC Global Case Study Competition is the one from TDR, Croatia.
Location:
Bled, Slovenia
PostDate:
Nov 29, 2013, 00:00 AM

10 comments

1. lovely | May 16, 2017
    I understand this column. I realize You put a many of struggle to found this story. I admire your process. Accountants Brighton
  2. Martin Glenn | May 12, 2017
    Can I see the report of their project? I don’t think they actually deserve the award. I remember seeing their seminar and it was not that good. I don’t know what made you guys select them as the top team.paris tour guide
  3. lovely | May 04, 2017
    Excellent read, Positive site, where did u come up with the information on this posting?I have read a few of the articles on your website now, and I really like your style. Thanks a million and please keep up the effective work. Language of Desire
  4. mahima | Apr 20, 2017
    Such sites are important because they provide a large dose of useful information ...  lovetraction lines
  5. Daisy Faith | Apr 11, 2017
    thanks for sharing approximately IEDC worldwide Case examine competition also at buy essay service. well, glad that the winning group is from TDR, this is the quality news ever. quite an thrilling put up, loved the read.
  6. lionel | Mar 25, 2017
    Glad to know that the team from TDR has won the global case study competition held by the IEDC. They have presented a lot of important details regarding the topic and discussed the future developments also. Thanks for the share.medical billing outsourcing companies
  7. Luca Harvey | Jan 30, 2017
  8. Harper Manning | Jan 24, 2017
    Máte strach, že by se mohly některé věci časem pokazit a vy byste si museli nachystat spousty peněz na jejich opravu? Kdo by tyto obavy neměl? U staveb od společnosti Nízkoenergetické zděné domy a dřevostavby na klíč, s.r.o. si můžete být jisti mimo již jmenovaných certifikací kvality i několika nadstandardními zárukami. Začít bychom mohli při jejich vyjmenování celkem 33 let trvající záruční dobou vztahující se ke střešnímu systému od tradičního výrobce pálené tašky Tondach. Jde o jedinečnou all inclusive lhůtu pojímající kompletně celé pokrytí střechy pálenými taškami. Na konstrukci vašeho nového domu získáte záruku v době trvání 10 let. V neposlední řadě musíme vypíchnout ještě záruku all inclusive na jakékoli obtíže, které by vás eventuálně mohly při bydlení v novém domku potkat. http://www.domy-drevostavby-na-klic.cz
  9. Taylor Nolan | Jan 13, 2017
    Well I for one am looking forward to the IEDC Global Case Study Competition. I read through http://writemypaper.today/pay-for-essay.php about how  TDR, Croatia won the 2012's edition.
  10. crane cummings | Dec 23, 2016
    Thank you for sharing about IEDC Global Case Study Competition also at best british essays. Well, glad that the winning team is from TDR, this is the best news ever. Quite an interesting post, enjoyed the read.

Accreditations